Motivațional

©️ Continuă!

Continuă să zâmbești, continuă să visezi, continuă să lupţi pentru visurile tale, continuă să iubești,  să lucrezi asupra ta, să devii mai bun,  mai frumos,  mai tolerant, mai empatic,  mai calm, mai fericit. Continuă să speri, să ierţi, să te bucuri de toate câte te înconjoară, de natură,  animale, flori,  păsări,  oameni, stele,  lună,  soare, muzică,  poezie, tăcere, de Tine. Continuă să mergi cu fruntea ridicată,  cu spatele  drept și sufletul sus-sus printre nori, să nu-l ajungă nici o răutate, nici o supărare,  nici un strop de mânie sau invidie. Umple-l cu iubire, pace, bucurie și lasă-l să zboare, lasă-l să fure culori de la curcubeu, lumină de la soare, sclipici de la stele și liniște de la nopţi. Iar atunci când vei simţi că ești obosit, copleșit de gânduri, răvășit de neliniște, cheamă-l la tine. Prinde-l în palmă și privește-l. Știi ce putere au ochii? Știi cât înseamnă o privire? Dacă nu știi, întreabă un orb, el o să-ți povestească, ca nimeni altcineva.
Continuă să zâmbești, să speri, să iubești!
Doar continuă, indiferent de toate și toţi…

4 gânduri despre „©️ Continuă!

  1. „Știi ce putere au ochii? Știi cât înseamnă o privire? Dacă nu știi, întreabă un orb, el o să-ți povestească, ca nimeni altcineva.” Magnifique !
    https://old.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan/9/
    A fi orb fizic, este o deficienta si suferinta fizica extrem de mare, însa, orbirea sufleteasca nu are limite si nici hotare, realizata prin îndoctrinare.
    Vara relaxanta, frumoasa, binecuvântata si luminoasa, drag Licurici !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s