A se citi printre rânduri..

©️ Copacii au înflorit. Tu când?

Natura este cel elocvent exemplu de frumusețe (florile), de curaj (ghioceii), demnitate (copacii doborâți de furtuni care continuă să înflorească, iarba care crește în mijlocul drumului asfaltat). An de an, primăvară de primăvară, natura uită tristețea, singuratatea, frigul zilelor de iarnă și înflorește/ primește cu brațele deschise, cu seninătate atât razele de soare cât și păsările.
Și anul acesta, parcă mai mult ca în alți ani, natura ne demonstrează că (se) poate, ne încântă cu miresme, culori, viață!
Acum avem mai mult timp, nu ne mai grăbit așa ca altă dată, un motiv în plus să admirăm, ascultăm și învățăm de la natură că indiferent de ceea ce s-a întâmplat în trecut, vom găsi putere să continuăm, să luptăm, să iertăm. Important e să ne dorim cu adevărat.
Copacii au îi înflorit. Tu când? Când îți vei aminti că ești un om frumos, curajos, deosebit, puternic? Nu ca să le demonstrezi altora ce fel de om ești tu, ci ca să-ți demonstrezi ție că meriți să iubești, să fii iubit, că ești Om!

2 gânduri despre „©️ Copacii au înflorit. Tu când?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s