Motivațional

©️ Jumătatea ta ești tu

Cealaltă jumătate a ta este în tine.

Atât de mulți oameni își caută un partener, jumătatea, sufletul  pereche. Se simt incompleți fără această persoană „specială” care ar aduce armonie și fericire în viețile lor „incomplete”. Astfel, așteaptă să facă alții cu viețile lor ceea ce ar trebui să facă ei înșiși.
Dar nu ești jumătatea unui întreg.  Nu ai fost niciodată.

Tu ești însuși întregul.
Dacă ești în căutarea unui partener sau rămâi într-o relație pentru că te simți fiind drept o „jumătate” a unui ansamblu, dacă ești nefericit în singurătate, vei transfera goliciunea și nefericirea ta partenerului tău.
Găsește fericirea în tine! Descoperă bucuria, puterea și frumusețea singurătății tale.  Atâta timp cât vei încerca să fugi de tine, vei fi mereu nefericit, pentru că a fugi de sine este una dintre cele mai mari dureri.
Învață să te iubești, să te cunoști, să te înțelegi. În singurătate înveți cine ești cu adevărat, care îți sunt punctele slabe și cel mai important, în singurătate se vindecă până și cele mai adânci răni.
Doar atunci când vei fi/te vei simți un om întreg, vei putea să aduci în viețile celorlalți lumină, fericire și frumos. Vei putea să te bucuri de oamenii din preajmă la fel de mult cum te vei bucura de compania ta.

2 gânduri despre „©️ Jumătatea ta ești tu

Lasă un comentariu