A se citi printre rânduri..

©️ Femeia ta, oglinda ta…

Nu am înțeles niciodată și nu voi înțelege de ce unii bărbați își înjosesc femeile (soțiile, iubitele) în public. Și o fac cu atâta râvnă, de parcă viețile lor ar depinde de asta. Ei nu realizează că atâta timp cât își jignesc, bruschează, umilesc femeile, se jignesc, bruschează, umilesc pe sine. Femeia unui bărbat este propria alegere și dacă își bate joc de ea, își bate joc de sine.
Unii bărbați nu conștientizează că dacă este apreciată și iubită, femeia înflorește, iar acest fapt este valabil și viceversa. Un bărbat care este apreciat, prețuit, iubit va face tot posibilul să aibă realizări frumoase, să-și facă femeia fericită.
Indiferent de problemele care s-ar isca într-o relație, familie, ele trebuie rezolvate în particular. Discuțiile în contradictoriu, certurile în public nu fac decât să agraveze situațiile, iar dacă se aruncă și vorbe grele…
Răbdarea are o limită, probabil de aceea când o femeie pleacă, nu mai privește înapoi, o face de parcă nu ar fi iubit niciodată.

15 gânduri despre „©️ Femeia ta, oglinda ta…

    1. Pai ceva trebuie facut atunci. As opta sa incerc sa ii schimb modul eronat dea gandi daca as considera ca merita un efort imens ca acela in eventualitatea ca e si apt de schimbare/corijare. In caz contrar, as intoarce foaia iute de tot si fara remuscari.As cauta sa il domin, transform in sclavul meu si sa nu aiba drept la niciun cuvant de riposta, sa admita cu blandete tot ce ii cer. Si pt asta as uza de orice mijloc posibil, pt ca nu e niciun pacat sa ma eliberez de un troglodit ce are mintea cat nuca si plina de gauri in care intrara viermii maleficului. Devine care pe care! Sa stai evoluata si gingasa la dispozitia gorilului….nu are sens. Mai binesa il puna mama la ascultare si sa ma rasfete, daca lui nu i-a pasat cum ma simt eu, mie dc sa imi pese ccum s-ar simti el catelus de plus….

      Apreciat de 1 persoană

      1. Uitasem subiectul, a trebuit să recitesc 😀
        Mda, eu nu m-aș obosi. După mine, o palmă, fizică sau morală, e un preaviz, nu o intîmplare și n-aș avea chef să trăiesc bătîndu-mi capul s-o evit pe a doua.

        Apreciază

  1. „Nu am înțeles niciodată și nu voi înțelege de ce unele femei își înjosesc barbatii (soții, iubitii) în public. Și o fac cu atâta râvnă, de parcă viețile lor ar depinde de asta. Ele nu realizează că atâta timp cât își jignesc, bruschează, umilesc barbatii, se jignesc, bruschează, umilesc pe sine. Barbatul unei femei este propria alegere și dacă își bate joc de el, își bate joc de sine.
    Unele femei nu conștientizează că dacă este apreciat și iubit, barbatul înflorește, iar acest fapt este valabil și viceversa. o femeie care este apreciata, prețuita, iubita va face tot posibilul să aibă realizări frumoase, să-și facă barbatul fericit.
    Indiferent de problemele care s-ar isca într-o relație, familie, ele trebuie rezolvate în particular. Discuțiile în contradictoriu, certurile în public nu fac decât să agraveze situațiile, iar dacă se aruncă și vorbe grele…
    Răbdarea are o limită, probabil de aceea când un barbat pleacă, nu mai privește înapoi, o face de parcă nu ar fi iubit niciodată.”
    …………..

    Am modificat textul pt a se observa si varianta inversa.

    Nu tin partea vreunei parti dar intr-o despartire sunt multe nuante de gri si nu prea exista alb si negru. Daca o asculti pe EA o sa-i dai deeptate, daca-l asculti pe EL, o sa-i dai dreptate…

    Recunosc ca exista multi „barbati neciopliti” dar totusi……nu toate femeile sunt zane.

    Daca o relatie nu merge, atunci e mai buna o despartire, nu conteaza care e primul care iese pe usa…
    E doar un punct de vedere…poate nu e cel mai corect dar mi-l asum.
    O seara buna!

    Apreciat de 2 persoane

    1. Ba da, este corectă și varianta inversă.
      Încă sunt șocată, am asistat astăzi fără să vreau la o ceartă unde el a făcut-o cu ou și oțet de-mi venea să intru eu în pământ de rușine, în schimb el se simțea atât de mulțumit de parcă cine știe ce faptă de vitejie ar fi săvârșit…
      E adevărat, există și femei care fac astfel.

      Apreciat de 1 persoană

      1. La tine era mai greu pt ca erai femeie dar dupa cum ma cunosc eu nu cred ca taceam, i-as fi zis sa taca si s-o lase in pace.
        Barbatii care se comporta astfel in public eu cred ca au unele probleme.
        Nici nu vreau sa ma gandesc la ce se intampla in casa celor doi.
        Exista unii barbati carr sunt mai „preistorici” si care procedeaza astfel pt a domina si a stabili ei regulile.
        E dezonorant totusi…..
        Sunt multe de zis……

        Apreciat de 2 persoane

      2. Ambii au peste 50 de ani. De obicei la această vârstă oamenii nu acceptă observațiile care vin de la cei mai tineri, plus că nu e prima dată când el își permite să se poarte astfel cu soția sa. Nu o să se mai schimbe, prea îi place rolul de dictator pe care îl are în familie..

        Apreciat de 2 persoane

    2. De acord, pana la faza in care fiind tatal ce a generat vlastare trebuie cumva pastrat in zona copiilor pt ca ei au nevoie, deci nu te poti juca cu asta. Atunci, intervin oportunitati ca sesaiuni de hipnoza regresiva in care se rescriu punctele din contractele fiecaruia, se scot programele de tracasare si neimplinire si se pun cele benefice, copii primand.

      Apreciază

  2. Omenirea, la scara planetara, a intrat într-o criza ireversibila identitara, iar confuzia dintre genuri este încurajata, accelerata, constient sau inconstient de toate canalele si mijloacele de comunicare în masa, mai cu seama facebook si sistemele social media virtuale la care au acces liber toate entitatile universale… 🙂
    O seara luminata, binecuvântata, drag Licurici de Suflet !

    Apreciat de 1 persoană

    1. O, e minunat ce spui. Pacat ca in jur avem trogloditi cu chip de om, apoi avem fiinte invizibile ce interfereaza si se hranesc cu energii joase …din trairi de jena, nesiguranta, rusine, invidie, ura, durere, etc! Acel sot hranea un inteferent invizibil dar prezent. Aceasta era cauza ezoterica. In rest degeaba am sti noi sa fim minunate, daca nu identificam ca sa eliminam entitatile de gen. Finut, ii expediem din sfera energetica. Apoi ne ramanem noi insine pt noi ca sa FIM minunati. Scuzati-mi tastatura sa mai poticneste…

      Apreciază

Lasă un comentariu