A se citi printre rânduri..

©️ Gânduri neesențiale despre lucruri esențiale

Fericirea
Când ești fericit, te simți de parcă ai fura clipele acelea din buzunarul lui Dumnezeu și nu poți să te bucuri de frica suferinței care va urma, căci știi, cu siguranță va urma, că doar nimic nu este veșnic, nici fericirea, dar nici suferința care vine deseori la pachet cu oamenii.

Oameni
Uneori întâlnim oameni cu care ne conectăm instantaneu. E un lucru bun, un dar de al universului. Uneori. Alteori nu rezonăm, deși încercăm, depunem eforturi, iertăm, o luăm de la capăt până când renunțăm și ne vedem fiecare de drumul său, mergem mai departe, putem fi bine în același timp, nu suntem într-o competiție, este suficientă stare de bine pentru fiecare.

Alegeri
Uneori luăm decizii proaste, toți o facem pe parcursul vieții și nu știu dacă merităm compasiune de fiecare dată, dar știu că merită să oferim. Până la urmă nu momentele ușoare ne definesc ca oameni, ci cele dificile.

Răutatea
De ce să te răzbuni pe cineva care ți-a făcut rău? Lasă asta în seama bumerangului. Mai devreme sau mai târziu, primim ceea ce merităm.

Invidia
Doar pentru că unii dobândesc mai ușor ceea ce-și doresc (fără să muncească) nu înseamnă neapărat că primesc și ceea ce este mai bun. Amintește-ți asta ori de câte ori ești invidios pe cineva.

Compasiunea
În loc să întindem o mână, preferăm să ridicăm pumnul, fără să ne gândim ce am face dacă am avea noi nevoie de o mână de ajutor, de o vorbă caldă sau o încurajare.

Iubirea
Orice lucru mic crește dacă-l hrănești. Dragostea nu face excepție. Când este hrănită cu atenție, gesturi blânde, șoapte, mângâieri, iertare, înțelegere și momente frumoase, crește. Evoluează. Se transformă într-un liant care unește două inimi ce ajung să bată la unison, ochi care privesc unii spre ceilalți, dar și în aceeași direcție, mâini care dansează și visuri care prind aripi.

2 gânduri despre „©️ Gânduri neesențiale despre lucruri esențiale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s