A se citi printre rânduri..

©️ Despre prietenie

Am mai scris despre prietenie și prieteni. Probabil voi mai scrie, dar indiferent de ceea ce voi mai adăuga, ideile principale vor fi aceleași de fiecare dată când voi mai scrie.
– Prietenia nu poate fi forțată, poate fi câștigată și construită în timp, cu încredere, răbdare, devotament, implicare și iertare, multă iertare.
– Nu poți să-i ceri celuilalt să ofere mai mult decât simte sau este dispus să o facă.
Prieteniile sunt complicate, pline de muchii ascuțite care pot tăia adânc în tine, în orice moment.
– Prietenia transformă zidurile în sticlă, pentru ca fiecare să vadă drept prin celălalt.
– Oamenii se încurcă unii cu alții (uneori așa pare prietenia, o încurcătură) pentru ca atunci când ești la pământ, când îți plângi de milă, cineva care ține la tine te întreabă dacă ești bine.

7 gânduri despre „©️ Despre prietenie

  1. Adevarata prietenie este extrem de complexa, si se manifesta în toate aspectele perceptiei vietii, indiferent de împrejurarile si contextul spatio-temporal al existentei ei.
    Este o legatura stabila, indesctructibila dintre doua suflete bazate, construite si dezvoltate pe aceleasi obiective, principii ideologice si practice formând un tot unitar puternic, pe care nici o forta sau putere pamânteasca nu o va putea distruge vreodata.
    De fapt, cred ca este sentimentul de dragoste ideal, din ce în ce mai rar, cel mai elevat, neconditionat, sacrificator, fara prejudecati sentiment ce poate anima doua sau mai multe suflete în aceasta perceptie a vietii 3D.
    Un An Nou fericit, magic, minunat în toate aspectele perceptiei vietii binecuvântat, alaturi de toti cei dragi Sufletului tau minunat, draga Eugenia !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s