Motivațional

©️ Muzica ajută

Muzica ajută. Îți răscolește amintirile, le trezește la viață pe cele pe care le-ai înghesuit în cel mai întunecat colț al minții, te poartă în trecut, provoacă emoții, lacrimi, fiori, îți mișcă lumea interioară, este un loc de refugiu perfect care nu are nevoie de întrebări nici răspunsuri.
Rareori uit să-mi iau căștile când plec de acasă, de fapt, nici măcar nu-mi amintesc să le fi uitat vreodată, de-a lungul anilor au devenit un accesoriu la fel de vital ca telefonul sau ochelarii fără de care mă simt incompletă. Când îmi pun căștile în urechi e ca și cum aș fi singurul om pe pământ. Lumea mea se rezumă la note muzicale și versuri. Uneori ascult melodii triste, alteori dimpotrivă, în dependență de stare de spirit.
Muzica ajută mult. Ajută să asculți despre durerea altor oameni, îți amintești că nu ești singurul om care suferă în viață. Ajută să asculți despre tristețea, singurătatea, neputința, înfrângerile, decepțiile altor oameni și conștientizezi că e in regulă să ai asemenea momente. Asculți despre bucuriile, realizările, împlinirile, fericirea altora, și știi că într-o zi va veni și ziua ta.
Asculți despre iubire și realizezi că nu ești singurul om din lume care a fost părăsit, care a iubit pe cineva care nu te-a iubit  suficient încât să lupte pentru tine, pentru voi…

4 gânduri despre „©️ Muzica ajută

 1. Si eu ascult muzica in functie de starea mea, chiar si rock.
  Uneori muzica ascultata la casti ne fereste/protejeaza de realitatea din jurul nostru, totusi stau si ma intreb daca e ok.
  Nu am un raspuns la aceasta intrebare.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Melodia e superbă. Mi s-au umezit ochii cînd am descoperit-o și încă mă mai impresionează…
  De căști nici eu nu m-am lipsit, un timp lung, din aceleași motive… Le am și-acum în geantă, însă sînt în altă stare de spirit, nu mai ascult non-stop. nici bateria telefonului nu mă mai ține… 🙂

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s