Motivațional

©️ Încetează!

Sunt chestii pe care le accepţi, nu pentru că ești obligat. Le accepţi pentru liniștea ta interioară. Eu le-am conștientizat, încă mai lucrez la partea practică. Dacă e ușor? Nu, nu e. Și totuși, nu renunț.
La un moment dat am înțeles că fiecare om este unic, că nu trebuie să mă compar cu nimeni altcineva decât cu mine. Singurul om cu care trebuie să mă compar sunt eu însămi, atât. Când vreau să verific dacă am evoluat, dacă am devenit mai bună, mă compar cu mine. Simplu. Versiunea care am fost și care am devenit. Fiecare om are propriul ritm de dezvoltarea fiziologic, psihologic, moral. E absurd să te compari cu alt om. De altfel, în spatele succesului se ascund sacrificiile, renunţările. Și toate acestea le poate ști doar cel care le-a trăit pe propia piele.
Așa încât tu, Om bun, știi deja, în general nu dau sfaturi, cu atât mai mult când nu mi se cer. Astăzi însă, voi face o excepție de la regulă.
Încetează.
Încetează să te mai compari cu toţi ceilalți din jurul tău. Fiecare om este unic în felul său. Tu doar descoperă prin ce te deosebești de ceilalți și dezvoltă-ţi talentele, calitățile!
Încetează să te crezi nedemn de iubire! Orice om merită să iubească și să fie iubit!
Încetează să te consideri urât! Ești un om frumos! Exact rănile tale, sacrificiile, luptele, toate acestea fac din tine un om frumos!
Încetează să te ascunzi de tine însuți! Plângi, râzi, cântă, dansează, aleargă prin ploaia, fă ceea ce simţi.
Încetează să te complexezi din cauza kilogramelor în plus, firelor acelea albe, sau anilor din pașaport. Tu ești un om frumos nu pentru că ai un chip special, ci pentru că zâmbești, iubești, plângi de dor, suferi, te bucuri, primești și dăruiești lumină. Iubește-te, acceptă-te și fii fericit!

3 gânduri despre „©️ Încetează!

  1. Ce minunat ar fi să nu mai uităm de toate acestea! Dar tot e bine că există cineva, ca tine, drag Licurici, să ne reamintească, din când în când… Îți mulțumim pentru starea de bine pe care ne-o picuri în suflete cu cuvintele tale!! ❤️

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s