A se citi printre rânduri..

©️ Nu există prieteni buni așa cum nu există nici prieteni răi

Nu există prieteni buni așa cum nu există nici prieteni răi, există doar oameni alături de care te simți bine, cărora poți să le destăinuiești ce te frământă, ce te doare, ce gânduri îți bântuie mintea, care nu doar te ascultă, ci și te aud. Lângă care poți să taci fără să te simți stingherit și fără să simți nevoia să umpli neapărat tăcerea. Oameni care te inspiră, te provoacă să fii mai bun, să înveți, să evoluezi, care știi că sunt acolo pentru tine, așa cum și tu ești pentru ei, în care ai încredere că atunci când vei greși nu te vor critica și judeca, ci îți vor atrage atenția cu blândețe.
Nu există prieteni buni așa cum nu există nici prieteni răi, există doar oameni care sunt pe aceeași lungime de undă, care au aceleași valori ca și tine, interese, păreri, gusturi, priorități, vise. Oameni pe care îi simți ca fiind o extensie a sufletului tău, pentru că nu știi cu exactitate unde începi tu și unde încep ei.
Iar atunci când se încheie o relație de prietenie nu poți da vina pe celălalt că a fost un prieten rău, căci nu există o asemenea categorie de oameni, există doar cei care te înțeleg din privire și există oameni pentru care toate cuvintele lumii ar fi insuficiente să te înțeleagă. Oameni care își doresc să facă parte din viața ta și oameni care preferă să plece. Atât!

Un gând despre „©️ Nu există prieteni buni așa cum nu există nici prieteni răi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s