Motivațional

©️ Încurajare

Poate Tu, cel/ cea care citești aceste rânduri, ai nevoie de încurajare…

Durerea taie în carne vie, bucuria vindecă. Durerea te încearcă, bucuria îți dă vacanță. Durerea aduce oamenii împreună, bucuria (uneori) ridică ziduri intre ei. De bucurat ne bucurăm cu toții la fel, zâmbind în aceași limbă, în schimb suferim diferit. Plângem fiecare în felul său. Așa cum și lacrimile sunt diverse, de tristețe, înfrângere, neputință, frustrare, umilință, dezamăgire.
Atunci când cineva susține că se bucură pentru tine, pentru realizările, iubirea, fericirea, împlinirile tale, nu poți fi sigur că într-adevăr așa este. Zâmbetul este o mască după care se pot ascunde multe. Dacă însă, cineva plânge pentru/cu tine, nu prea ai cum să-i pui lacrimile la îndoială. Ochii spre deosebire de zâmbet, nu se pricep la minciuni.
Ai grijă de ochii în fața cărora poți plânge fără să te simți incomod, rușinat. Dacă aceștia sunt ochii tăi, cu atât mai mult ai grijă de tine! Dacă acum plângi singur/ă în fața oglinzii, curând vei zâmbi, ei și oamenilor. Nimic nu este veșnic, să nu uiți niciodată!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s