Motivațional

©️ Asumă-ți alegerile!

Până la urmă totul se rezumă la alegeri. La alegerile conștiente sau inconștiente, asumate sau neasumate. Până și alegerile acelea pe care ai decis să nu le faci, tot alegeri sunt. Înțelegi? Și cele pe care le-ai tot amânat până au expirat sau au devenit târzii, tot alegeri sunt. Și acelea pe care le-ai luat fiindcă așa ți-a spus să faci X-ulescu sau X-leasca tot îţi aparțin, fiindcă tu ai decis să-i asculţi fie doar ca să scapi de gura lor sau doar fiindcă ai crezut că sunt mai căpoși decât tine. Nu contează motivul. Contează atitudinea ta. Gestul, decizia, alegerea. De fapt, suma. Fiindcă asta ești, suma tuturor alegerilor tale. 

Indiferent că ai luat unele decizii ascultându-ţi inima sau rațiunea. Alteori poate ai decis chiar punându-ţi pe o muchie de cuţit inima și pe altă muchie de cuțit rațiunea. Ai riscat. Uneori ai pierdut, alteori ai câștigat. E ca o cursă, doar că această cursă nu are un început și un sfârșit fiindcă are loc în interiorul unui cerc. Tot ce poţi tu face, e să nu te oprești. Să zbori, să alergi, să mergi, să te târăști, dar să nu te oprești.

Și cel mai important, îndrăznește!

Îndrăznește să decizi ce faci cu viaţa, cu visurile tale! Îndrăznește să-ți asumi responsabilitatea pentru deciziile tale. Nu-L mai învinui pe Doamne Doamne, societatea, părinţii, ţara. Știi de ce? Pentru că în momentul în care vei deveni responsabil pentru deciziile tale, vei lupta pentru fericirea ta, vei cauta o cale să-ți crești aripi și să înveți zborul.

12.12.2018

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s