Motivațional

©️ Este în regulă să fii singur

Nu este în neregulă dacă ești singur. Aceasta nu înseamnă că nu ești demn sau că ceva nu este în regulă cu tine. Înseamnă doar că aștepți pe cineva care să te iubească așa cum meriți.

Și e în regulă.

Este în regulă să aștepți să întâlnești pe cineva special, cineva care să-ți întoarcă lumea cu susul în jos și cu siguranță nu este nimic în neregulă să fii pretențios până când nu îți iese în cale persoana aceea (că doar nu vei accepta pe oricine lângă tine de dragul de a fi cu cineva!!!).  Este în regulă să fii singur în timp ce încerci să te cunoști, înțelegi, să afli ce vrei și ce ai nevoie în viață. 
TU meriți pe cineva care te va face să te simți frumos și puternic. Care intrând în viața ta, o va face mai colorată, mai luminoasă. Cineva pe care îl vei dori și de care îți va fi dor atunci când nu-ți va fi în preajmă!
Cineva care te va adora, îți va spune în fiecare zi că te apreciază și te iubește. Cineva care te va face să te simți dorit și fericit. Care vă găsi timp pentru tine, pentru voi. Care se va bucura ca un copil ori de câte ori te va vedea și nu va anula planurile pe care le veți face împreună. Un om care te va sprijini, ale cărui vise și scopuri vor coincide cu ale tale. Care să te motiveze și ajute să fii cea mai bună și frumoasă versiune a ta. Cineva care va fi mândru de tine, care se va bucura pentru victoriile tale, care va crede în tine atunci când tu nu vei crede. Mai ales atunci! 
Tu meriți un om care va fi iubit de către prietenii și familia ta. Cel pe care și l-au dorit de ani de zile pentru tine. Pe cineva care atunci când îl vor cunoaște nu-ți vor spune că  meriți mai mult, ci pur și simplu se vor bucura pentru fericirea ta.

Probabil unii vor spune că sunt pretențioasă, dar mi se pare normal ca un om să primească în timp ce oferă și să fie iubit în timp ce iubește. Știu că unele lucruri au nevoie de timp ca să se întâmple. Dacă fericirea și iubirea nu merită așteptare și răbdare, atunci ce?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s