Motivațional

©️ Oamenii sunt împreună atâta timp cât își doresc să fie…

Oamenii sunt împreună atâta timp cât își doresc să fie. Nici datoria, nici onoarea nu vor lega viața cuiva de a altcuiva. Când o persoană vrea să plece din casa și viața cuiva, o va face.
Când cineva vrea să fie cu tine, niciunul dintre defectele tale nu îl vor speria, iar când vrea să plece, niciuna dintre calitățile tale nu îl vor opri. Pentru că oamenii nu pot fi ținuți cu nimic acolo unde nu-și doresc să rămână. Oricât de urât și rău te-ai considera, se va găsi cineva care te va îndrăgi. Oricât de frumos și bun n-ai fi, se va găsi cineva care te va respinge. Pe de altă parte, dacă ești respins, nu înseamnă că nu ești bun, frumos sau nu meriți să fii iubit. Înseamnă doar că încă nu ai întâlnit omul tău. Când iubești și ești iubit, bucură-te! Trăiește din plin momentele de fericire. Bucură-te că există un om care-ți umple inima cu iubire, iubire pe care o poți transmite la rândul tău celor care te înconjoară. Cu cât mai multă iubire există în lume, cu atât există mai mulți oameni fericiți, iar oamenii fericiți, după cum știm, sunt buni.
Permite-i celui de lângă tine să fie altceva decât oglinda ta. Permite-i să-și exprime fără teamă propriile păreri, gânduri, sentimente. Ajutați-vă să creșteți și evoluați. Să te dizolvi, să devii una cu persoana iubită poate fi atât o binecuvântare, cât și un blestem.
Crede. Mulțumește. Ai încredere. Nu te gândi la ceea ce va fi, ci doar la ceea ce ai în acest moment.
La un moment dat vei întâlni omul tău și indiferent de direcțiile în care ați mers până atunci, după aceea veți merge împreună într-o direcție.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s