A se citi printre rânduri..

©️ Există oameni și există îngeri

Există oameni și există îngeri…
Ei nu au aripi, nici nu poartă pelerini albe. Știu multe, simt mai intens, iar asta îi face extrem de vulnerabili, ușor de rănit, îi face să pară caraghioși, ba chiar deseori naivi, iar pe alocuri proști. Pentru că bunătatea și sensibilitatea lor este luată drept prostie.
Există oameni și există îngeri…
Ei nu pot zbura, în schimb găsesc ceva magic în lucruri obișnuite,  găsesc ceva frumos în fiecare zi, se bucură cu seninătatea și nerăbdarea unui copil de fiecare răsărit.
Există oameni și există îngeri…
Există. In preajma lor te simți calm. Alături de ei problemele au soluții, iar lumina și iubirea intră în sufletul tău. Nu este greu să-ți dai seama când întâlnești un înger, e nevoie să înveți să-i auzi foșnetul aripilor și să ai grijă de el. Pentru că, dacă îngrijești un înger, el va ajuta un om care se poate transforma la rândul său în înger. Cum să ai grijă? O poți face sub diferite forme. Cuvinte frumoase, gesturi tandre, ceai cald sau cafea oferită la momentul potrivit. Îngerii deseori  nu-și amintesc cine sunt, aleargă în căutarea răspunsurilor, își plâng sensibilitatea și încearcă să se piardă în mulțime, simțind că locul lor nu e acolo, că sunt diferiți de ceilalți. Sunt măcinați de tristețe până într-o zi, când brusc își amintesc cine sunt, care le este menirea. Atunci iubirea și lumina interioară se revarsă în lume, devine mai ușor pe pământ, în cer și oamenilor. Peste tot se simte lumina și iubirea.
Există oameni, dar există și îngeri. Ce binecuvântare că există…

Un gând despre „©️ Există oameni și există îngeri

 1. „Există oameni și există îngeri…”
  Însa mai sunt si demoni miliarde.
  În aparenta inocenti, frumosi si tineri,
  De nu veghezi, lovesc doar pe la spate…

  Fii binecuvântat si luminat, drag Licurici de Suflet !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s