A se citi printre rânduri..

©️ Oamenii te schimbă

Oamenii te schimbă. Unii intenționat, alții nu. Cei din a doua categorie sunt de obicei oamenii buni, frumoși, loiali. Oamenii pe care soarta ți-i scoate în cale și datorită cărora ea, coana soartă, pare să-și prezinte subtil scuze pentru toate palmele pe care ți le-a dat la un moment dat. Sunt genul acela de oameni care îți înfrumusețează viața și care te influențează fără intenție să te schimbi. Să devii și tu la rândul tău la fel de frumos și bun ca ei. Pentru că simți să-i faci mândri de tine. Și pentru că simți că doar devenind cea mai bună versiune a ta, îi meriți. Meriți să-i ai în viața ta, să te bucuri de aprecierea, respectul, prietenia și Iubirea lor.
Oamenii din preajmă te modelează, din acest motiv trebuie să-i alegi cu atenție, iar la un moment dat e nevoie să-i pierzi ca să-ți dai seama cine ești tu cu adevărat. Cine ești tu fără ei, fără influența lor, care îți sunt prioritățile, valorile, principiile. Pentru că știi, nimeni nu rămâne până la sfârșit. Viața e un soi de du-te, vino. Unii oameni rămân câteva minute, alții ceva mai mult, dar nimeni nu rămâne pentru totdeauna.

2 gânduri despre „©️ Oamenii te schimbă

  1. Depinde de intensitate, lungimea de unda si frecventa conexiunilor energiilor subtile ale dimensiunilor rational-sentimentale si de transmutatiile care au avut loc la nivel celular în timpul conexiunilor mai mult sau mai putin constiente.
    O saptamâna minunata, binecuvântata, cu o toamna îmbelsugata, aromata, luminata, colorata, drag Licurici de Suflet !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s