Motivațional

©️ Eliberează-te!!!

Ai o singură viață, aici și acum.  Trăiește așa cum vrei, ascultă-ți vocea interioară și nu lăsa părerile altora să te distragă de la calea ta.

Eliberează-te de nevoia de a  dovedi întotdeauna că ai dreptate.
Sunt atât de mulți oameni care, chiar și sub amenințarea de a rupe o relație minunată, de a pierde oameni dragi provocând durere și stres, nu pot accepta un punct de vedere diferit. Nu merită.

Renunță la control.
Renunță la nevoia de a monitoriza constant tot ceea ce ți se întâmplă – situații, evenimente, oameni etc. Fie că e vorba de familie și prieteni, colegi sau străini pe stradă, lasă-i să fie cine sunt. Nu încerca să-i schimbi, sau să le impui propriile tale păreri.

Eliberează-te de vină.
Eliberează-te de nevoia de a da vina pe alții pentru ceea ce ai sau nu, pentru ceea ce simți sau nu. Nu mai risipi energie negând sau respingând ceea ce ți se întâmplă, asumă-ți responsabilitatea pentru viața ta.

Renunță la dialogurile negative cu tine însuți.
Câți oameni se rănesc doar pentru că lasă gândurile și emoțiile negative să le conducă viața! Nu te încrede în tot ceea ce spune mintea ta logică și rațională. Ești cu adevărat mai bun, mai frumos, mai talentat decât crezi!

Eliberează-te de nevoia constantă de a te plânge.
De oameni, situații, evenimente care te fac nefericit, trist și deprimat. Nimeni nu te poate face nefericit, nicio situație nu te poate întrista fără voia ta. Totul depinde de cum reacționezi tu la cei care te înconjoară și la ceea ce ți se întâmplă.

Renunță la critică.
Nu mai critica persoanele care sunt diferite de tine, cu toții suntem diferiți.
Nu critica nici evenimentele care nu corespund așteptărilor tale. Până la urmă, sunt așteptările tale, tu le-ai creat, tu ești răspunzător de ele.

Eliberează-te de nevoia de a-i impresiona pe ceilalți.
Nu te mai preface că ești cel care nu ești. Scoate-ți masca, asumă-ți cine ești, acceptă-te și iubește-te!

Nu te opune schimbării.
Schimbările sunt normale, avem nevoie de ele pentru a trece de la un punct la altul, de la o etapă la alta. Schimbările  te ajută să evoluezi. Permite-le să se întâmple.

Renunță la etichete.
Nu mai eticheta persoane și evenimente pe care nu le cunoști sau nu le înțelegi. Deschide-ți mintea, gândirea către necunoscut.

Eliberează-te de trecut.
Știu că este dificil. Mai ales când trecutul este mai plăcut decât prezentul, iar viitorul este înfricoșător. Dar trebuie să accepți faptul că prezentul este tot ceea ce ai. Trecutul nu-l mai întorci, iar prezentul este nesigur.

Eliberează-te de frici.
Frica este doar o iluzie. Totul este în mintea ta. De obicei, îți creezi în cap tot soiul de scenarii care te îngrozesc, dar care nu se adeveresc. Schimbă-ți atitudinea interioară, iar exteriorul se va schimba la rândul său.

Renunță la scuze.
De cele mai multe ori, renunțăm la visurile, dorințele noastre din cauza numeroaselor scuze. Adună-ți curajul în pumni și fă ceea ce ai amânat să faci atâta amar de vreme.

Renunță să-ți mai trăiești viața conform așteptărilor celorlalți.
Prea mulți oameni trăiesc vieți care nu le aparțin. Își trăiesc viețile în conformitate cu ceea ce alții cred că este cel mai bun pentru ei, fac ceea ce părinții, prietenii, profesorii și societatea se așteaptă să facă.  Își ignoră vocea interioară, chemarea interioară. Sunt atât de ocupați cu îndeplinirea așteptărilor celorlalți, încât își pierd controlul asupra vieții. Uită ce le aduce fericirea, ce își doresc cu adevărat, și până la urmă uită de ei înșiși.
Ai o singură viață, aici și acum.  Trăiește așa cum vrei, ascultă-ți vocea interioară și nu lăsa părerile altora să te distragă de la calea ta.

2 gânduri despre „©️ Eliberează-te!!!

    1. Cum pot sa ma eliberez în totalitate (spun în totalitate pentru ca nu îmi iese în fiecare situație necesara) ori ma blochez și nu mai mai îmi pot detasa gândul și frica, frica de a fi atacata verbal, provocata cumva, situație în care mie teama ca ma Ia pe nepregătite și nu știu cum sa o gestionez încât sa aplaneze situattia din care as vrea sa ies neranita! Nu știu cum s eface, am imcompatibilitate mare cu o persoana din familie, fata de care fiecare gest, vorba a mea este interpretata greșit și sunt criticata crezând ca are dreptate, obosita fiind sa duc munca de lămurire, ignor ori tolerez însă astfel consider ca nu rezolv nimic în viata mea. Nu?!?

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s