Fără categorie

©️ Iubirea

Oamenii care ne iubesc cu adevărat nu ne schimbă prin presiune, prin cereri și nici măcar prin sfaturi și raționamente logice.  Iubirea lor ne schimbă. Ei ne arată două lucruri aparent incompatibile.  În primul rând, ne ajută să înțelegem durerea pe care ne-o provocăm nouă înșine și lor prin acțiunile și deciziile noastre nerezonabile. Dar al doilea… Al doilea este acceptarea completă a noastră așa cum suntem.  Ei ne iubesc așa cum suntem. Au încredere în noi, ne motivează. Acest lucru creează o mare dorință de a ne depăși slăbiciunile noastre, reacțiile obișnuite și chiar temerile.

Astăzi vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au iubit.  Vreau să le mulțumesc celor care mă iubesc, care cred în mine, care mă motivează să mă transform zi de zi, să fiu cea mai bună versiune a mea.
Iubirea vindecă, transformă, motivează și crește aripi visurilor.

2 gânduri despre „©️ Iubirea

  1. Acum nu vreau ca tu sa crezi ca sunt sau ca fac pe vreun „profesor” dar doresc doar sa punctez un singur lucru si anume ca iubirea trebuie sa inceapa cu noi, adica noi sa ne iubim si acceptam pe noi asa cum suntem…… iar daca mai vin si ceilalti cu iubire.. atunci e si mai bine.
    O seara minunata!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s