Motivațional

©️ (Ne)împliniri

Sunt convinsă că ai observat deja, ai în preajmă o sumedenie de „binevoitori” gata să-ți spună oricând cine ești, care îți este potențialul, dacă te pricepi la hobby-ul care te împlinește sufletește și îți face ochii să strălucească de fericire sau nu. Nu întâmplător am scris cuvântul binevoitori în ghilimele. De obicei, acești oameni pe lângă faptul că își exprimă părerile neîntrebați referitor la chestii care nu-i privesc, critică. N-o să auzi un cuvânt de încurajare din partea lor, dimpotrivă. Ei nu-și văd de viața lor, în schimb, știu exact că tu ar trebui să renunți la ceea ce faci pentru că nu te pricepi deloc (după părerea lor!). Că ar fi trebuit să-ți alegi altă profesie, că ar fi trebuit să-ți cumperi altă îmbrăcăminte, să renunți la visele tale prostești (!), să faci ceea ce fac toți ceilalți, nu ceea ce îți trece ție prin cap (sâc!).
Există o sumedenie de exemple de oameni care au reușit, în ciuda faptului că cei din preajmă erau de părere că ar trebui s-o lase baltă. Oamenii respectivi au reușit fiindcă au muncit, nu au renunțat la visurile lor, au avut încredere în forțele proprii și mai ales, nu au ascultat „sfaturile” celorlalți.
Dacă simți să faci ceva, fă-o! Nu-i asculta pe cei care îți spun că nu vei putea, nu vei reuși, ei nu știu de ce ești tu în stare. Ei nu-ți cunosc curajul, potențialul, forța interioară. Mai bine să faci și să regreți, decât să regreți că nu ai încercat.
Căci la final, tu vei trăi cu regretele și neîmplinirile tale, nu ei.


Ai încredere în tine!

Tu vei putea!

Tu vei reuși! 

Un gând despre „©️ (Ne)împliniri

  1. Cât timp m-am încrezut în mine,
    Nimic nu-mi reusea în viata bine.
    De când ma-ncred în Dumnezeu,
    Totul e simplu si usor, nimic nu-i greu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s