A se citi printre rânduri..

©️ Omul lucrurilor simple

Sunt omul lucrurilor simple. O cafea, o melodie, un asfințit, o carte bună, toate acestea sunt suficiente pentru a mă considera  fericită. Sunt omul care preferă cuvintele simple în locul vorbelor sofisticate, fiindcă am ferma convingere că pentru a transmite  mesaje frumoase e suficient să le ambalăm în emoții și trăiri sincere.
Ador oamenii simpli. Acei oameni care nu simt nevoia să impresioneze, să demonstreze ceva. Oamenii care se poartă firesc, indiferent de situații. Oamenii care zâmbesc atunci când simt să o facă și plâng atunci când au sufletul bucăți. Ador melodiile care deși nu sunt la modă, îmi provoacă amintiri. Prefer să primesc o floare într-o zi obișnuită, fără nici un motiv, decât buchete imense în zile speciale. Îmi plac filmele care îmi mișcă sufletul, mă emoționează până la lacrimi și mă motivează în momentele de cumpănă. Prefer liniștea în locul cluburilor. Ador tăcerea care se așterne între oameni, tăcerea care nu stingherește, nu provoacă disconfort, ci dimpotrivă, unește, povestește deseori mai mult decât ar putea s-o facă o mie de cuvinte. Mă bucur asemenea unui copil de serile în care privesc desene animate și nu mi-e jenă de asta 🙂
Ador îmbrățișările lungi și săruturile pe frunte. Știu, sunt de modă veche. Cred în prietenie, iubire, bunătate și frumusețe. Probabil par naivă, și totuși cred. Cred că un zâmbet poate naște o prietenie, iar o vorbă pașnică rostită în momentele de tensiune poate îmblânzi ura. Și da, ador să-mi împletesc degetele cu degetele oamenilor dragi, precum și momentele în care zâmbetele noastre se amestecă și provoacă explozii de fericire.

Da, sunt omul lucrurilor simple…

4 gânduri despre „©️ Omul lucrurilor simple

  1. Ce poate fi mai minunat si mai frumos, decât sa ai încredere în Dumnezeu si sa traiesti eliberat, prin Fiul omului, Iisus Hristos, care de Bunul Dumnezeu, pîn’ la mormânt a ascultat.
    „Dacă rămâneţi în cuvântul Meu, sunteţi în adevăr ucenicii Mei; veţi cunoaşte adevărul , şi adevărul vă va face slobozi.”
    Fii vesnic binecuvântat, drag Suflet minunat, adevarat.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu