A se citi printre rânduri..

©️ Puținul necesar

Uneori este nevoie de puţin, de foarte puţin ca lucrurile să se schimbe, să ia o altă întorsătură. De exemplu, cu un zâmbet poate începe o prietenie. O vorbă bună poate pune capăt unei neînțelegeri. O îmbrățișare poate salva o relaţie. O privire poate naște o iubire. O strângere de mână poate salva un suflet. Un om îţi poate schimba viaţa. Totul e să fim prezenţi la ce ni se întâmplă nu doar fizic, ci și spiritual. În ultimii ani am devenit agitaţi, prea agitaţi. Le facem pe toate pe fugă. Vorbim pe fugă, mâncăm pe fugă, discutăm pe fugă, trăim pe fugă. Nu mai suntem cu adevărat prezenţi în propriile vieţi și nici în vieţile celor dragi. Ne lipsește exact puținul despre care vorbeam la început, zâmbetul, îmbrățișarea, strângerea de mână, oamenii, iubirea, probabil de aceea nu merg relaţiile, probabil de aceea suntem atât de triști, atât de singuri, atât de nefericiţi.

Om frumos, ai grijă să creezi și să menţii în viața ta și în vieţile celor dragi ţie acest puţin atât de important. Tu poţi. Știu că poţi. Am încredere în tine.

8 gânduri despre „©️ Puținul necesar

  1. „Caut printre ei un om care să înalţe un zid şi să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea pentru ţară, ca să n-o nimicesc, dar nu găsesc niciunul!”

    „Piere cel neprihanit, si nimanui nu-i pasa; se duc oamenii de bine, si nimeni nu ia aminte ca din pricina rautatii este luat cel neprihanit. El intra in pace in groapa lui: cel ce umbla pe drumul cel drept se odihneste in culcusul lui.”

    Binecuvântari eterne, perene, drag Suflet frumos !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s