A se citi printre rânduri..

©️ Femeia ta, oglinda ta…

Nu am înțeles niciodată și nu voi înțelege de ce unii bărbați își înjosesc femeile (soțiile, iubitele) în public. Și o fac cu atâta râvnă, de parcă viețile lor ar depinde de asta. Ei nu realizează că atâta timp cât își jignesc, bruschează, umilesc femeile, se jignesc, bruschează, umilesc pe sine. Femeia unui bărbat este propria alegere și dacă își bate joc de ea, își bate joc de sine.
Unii bărbați nu conștientizează că dacă este apreciată și iubită, femeia înflorește, iar acest fapt este valabil și viceversa. Un bărbat care este apreciat, prețuit, iubit va face tot posibilul să aibă realizări frumoase, să-și facă femeia fericită.
Indiferent de problemele care s-ar isca într-o relație, familie, ele trebuie rezolvate în particular. Discuțiile în contradictoriu, certurile în public nu fac decât să agraveze situațiile, iar dacă se aruncă și vorbe grele…
Răbdarea are o limită, probabil de aceea când o femeie pleacă, nu mai privește înapoi, o face de parcă nu ar fi iubit niciodată.

10 gânduri despre „©️ Femeia ta, oglinda ta…

 1. „Nu am înțeles niciodată și nu voi înțelege de ce unele femei își înjosesc barbatii (soții, iubitii) în public. Și o fac cu atâta râvnă, de parcă viețile lor ar depinde de asta. Ele nu realizează că atâta timp cât își jignesc, bruschează, umilesc barbatii, se jignesc, bruschează, umilesc pe sine. Barbatul unei femei este propria alegere și dacă își bate joc de el, își bate joc de sine.
  Unele femei nu conștientizează că dacă este apreciat și iubit, barbatul înflorește, iar acest fapt este valabil și viceversa. o femeie care este apreciata, prețuita, iubita va face tot posibilul să aibă realizări frumoase, să-și facă barbatul fericit.
  Indiferent de problemele care s-ar isca într-o relație, familie, ele trebuie rezolvate în particular. Discuțiile în contradictoriu, certurile în public nu fac decât să agraveze situațiile, iar dacă se aruncă și vorbe grele…
  Răbdarea are o limită, probabil de aceea când un barbat pleacă, nu mai privește înapoi, o face de parcă nu ar fi iubit niciodată.”
  …………..

  Am modificat textul pt a se observa si varianta inversa.

  Nu tin partea vreunei parti dar intr-o despartire sunt multe nuante de gri si nu prea exista alb si negru. Daca o asculti pe EA o sa-i dai deeptate, daca-l asculti pe EL, o sa-i dai dreptate…

  Recunosc ca exista multi „barbati neciopliti” dar totusi……nu toate femeile sunt zane.

  Daca o relatie nu merge, atunci e mai buna o despartire, nu conteaza care e primul care iese pe usa…
  E doar un punct de vedere…poate nu e cel mai corect dar mi-l asum.
  O seara buna!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Ba da, este corectă și varianta inversă.
   Încă sunt șocată, am asistat astăzi fără să vreau la o ceartă unde el a făcut-o cu ou și oțet de-mi venea să intru eu în pământ de rușine, în schimb el se simțea atât de mulțumit de parcă cine știe ce faptă de vitejie ar fi săvârșit…
   E adevărat, există și femei care fac astfel.

   Apreciat de 1 persoană

   1. La tine era mai greu pt ca erai femeie dar dupa cum ma cunosc eu nu cred ca taceam, i-as fi zis sa taca si s-o lase in pace.
    Barbatii care se comporta astfel in public eu cred ca au unele probleme.
    Nici nu vreau sa ma gandesc la ce se intampla in casa celor doi.
    Exista unii barbati carr sunt mai „preistorici” si care procedeaza astfel pt a domina si a stabili ei regulile.
    E dezonorant totusi…..
    Sunt multe de zis……

    Apreciat de 2 persoane

   2. Ambii au peste 50 de ani. De obicei la această vârstă oamenii nu acceptă observațiile care vin de la cei mai tineri, plus că nu e prima dată când el își permite să se poarte astfel cu soția sa. Nu o să se mai schimbe, prea îi place rolul de dictator pe care îl are în familie..

    Apreciat de 2 persoane

 2. Omenirea, la scara planetara, a intrat într-o criza ireversibila identitara, iar confuzia dintre genuri este încurajata, accelerata, constient sau inconstient de toate canalele si mijloacele de comunicare în masa, mai cu seama facebook si sistemele social media virtuale la care au acces liber toate entitatile universale… 🙂
  O seara luminata, binecuvântata, drag Licurici de Suflet !

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s