A se citi printre rânduri..

©️ Alege-i pe acei oameni care te aleg pe tine

Să nu uiţi niciodată cine te-a ignorat deși ai cerut ajutor și cine te-a ajutat când nici nu ai reușit să strigi după ajutor.
Mereu vei dori să simţi iubire, să iubești și să fii iubit, să fii un om pozitiv, să vezi binele din toţi cei care te înconjoară. Vei alege să ai în preajmă oameni frumoși, buni, iubitori, fiindcă nimeni nu vrea să fie înconjurat de oameni negativi. Este firesc ca fiecare să-și dorească tot ce este mai bun și frumos pentru el.
Pe de altă parte tu nu ești naiv, înțelegi că nu toţi oamenii pe care îi vei întâlni în viaţa ta se vor purta frumos cu tine. Nici pe departe. Nimeni nu este ideal. Uneori nu luăm deciziile corecte. De aceea trebuie să ai grijă cu cine ești deschis, cui îi mărturisești ce te doare.
Încearcă să nu uiţi că între tine și orice om de pe acest pământ este un număr exact de pași care se împarte la 2. Dacă tu ai parcurs numărul tău de pași, iar în întâmpinarea ta nu a venit nimeni, întoarce-te și pleacă. Știi de ce? Pentru că viaţa e prea scurtă ca să astepţi un om care probabil nu va veni niciodată. Și pentru că tu meriţi să fii prioritate, nu opțiune. Și fiindcă tu poţi oferi multă iubire. Dar dacă o vei oferi celor care nu merită, atunci probabil nu-ţi va mai rămâne pentru cei dragi.
Începe să alegi oamenii care te aleg pe tine. Nu poţi să te oferi la infinit oamenilor care nu te vor. Nu poţi să le dai timpul, atenţia, energia ta oamenilor toxici care te transformă într-un om rece și sceptic.
Deși crezi că nu vei putea trăi fără acești oameni în viaţa ta, vei putea, crede-mă. Ești dependent de ei, atât. Și nu, ei nu sunt un rău necesar.
Tu păstrează lângă tine doar oamenii care merită timpul, atenţia, energia și iubirea ta. Care te merită pe tine! Oamenii care te ajută să evoluezi, să fii mai bun, mai iubitor, mai înțelegător, mai blând.
Păstrează în preajma ta oamenii care te poartă pe palmele lor atunci când picioarele-ţi sunt obosite.

22 de gânduri despre „©️ Alege-i pe acei oameni care te aleg pe tine

      1. Mai nou citești și gânduri! Fix la asta m-am gândit eu când am început să te citesc, dar nu ți-am spus-o ca nu cumva să-ți hrănesc orgoliu :))
        Acum serios, scrii extraordinar! Va fi o plăcere și încântare să te urmăresc!

        Apreciază

      2. cuvintele tale mă flatează. mai mult chiar, îmi hrănesc orgoliul. :))) dar să fim corecți, nu e nimic extraordinar în ceea ce scriu eu. se spune că săgetătorii au o sensibilitate și un simț al esteticului diferit. o viziune alternativă… acum e ușor să dai frâu liber inimii să spună ce simte, mai greu e însă să accepți că simt în felul acesta. tu ar trebui să știi foarte bine…
        de fapt asta m-a adus aici pe blogul tău. sensibilitatea. și moscova :)))

        Apreciază

      3. Dacă tot ai adus vorba despre zodii, le urăsc, mai exact urăsc să fiu băgată în aceeași oală cu sute de mii de oameni (da, da m-am găsit eu mai cu moț 🙂 ) de altfel zodia mea nu mă reprezintă, cel puțin caracteristicile generale nu mi se potrivesc.
        Apropo, dacă nu greșesc, văzusem prin comentarii pe blogul tău că ești și tu săgetător.

        Apreciază

      4. contează mai puțin ce sunt eu… contează că tu ești foarte săgetător chiar dacă, fiind subiectivă, nu vezi acest fapt. :))) dar nu vorbim aici despre zodii, că nu te pasionează. totuși ai umor, că se pare că nu te-ai supărat pe mine până acum 🙂 și ai și multă răbdare. și asta e o calitate… a săgetătorului… însoțită de curiozitate. știi cum e, nu textul contează, ci cine-l scrie (omul, nu persoana în sine)

        Apreciază

      5. Dacă n-o să am somn în noaptea asta, o să mă apuc să citesc ce mai spune știința, stelele, internetul despre mine și toți cei născuți sub semnul săgetătorului 🙂
        Deși nu ai răspuns, intuiesc că și tu te numeri printre ei :))

        Apreciază

      6. eu nu mă număr :)))) că sunt unul și irepetabil :))))) ce-mi plac glumele mele, dar da, sunt săgetător și am acceptat asta. și m-am tot gândit… exist ceva pentru care pot spune că te invidiez

        Apreciază

      7. dacă știam eu, te puneam în legătură cu marele șef de trib :))) putin
        să-mi trimită din rezerva lui… chișinăul de seară

        Apreciază

  1. mi-a promis și două butelii de roșu… de purcari, dar na! destinul! prea târziu… să mă anunți dacă vrei să-ți deschid o ușă la kim jong un… că tot îți plac ușile

    Apreciază

Lasă un comentariu