A se citi printre rânduri..

©️ Imprevizibil

Omul (în general!) ființa care tinde să controleze tot ce i se întâmplă, care planifică întâlnirile, orele de somn, mesele, dacă ar putea și-ar planifica și respirațiile! Ce naiv! Ai observat vreodată că întâmplările neașteptate, întâlnire neplanificate, chestiile imprevizibile sunt cele mai vii, mai plăcute, mai pline de viață(nu mereu, dar în cele mai multe cazuri!)? Ai observat vreodată că pozele făcute pe neașteptate sunt mai naturale? Exprimă mai multă viață, mai multe emoții, chiar dacă sunt câteva șuvițe rebele(sau poate chiar ele fac pozele speciale?!). Ai observat că întâlnirile neplanificate sunt mai vioaie decât cele pentru care te pregătești cu zilele? (Poate fiindcă atunci când planifici să te vezi cu cineva, conștient sau nu, vrei să impresionezi, în timp ce atunci când te întâlnești întâmplător ești pus la colț 😄 , să ne înțelegem, e doar părerea mea, probabil nu am dreptate!).
Ți s-a întâmplat vreodată ca la ieșirea din metrou sau autobuz brusc să îmbrățișezi cu privirea doi ochi care să-ți rămână pe retina minții toată ziua?
Dacă ți s-a întâmplat ceva asemănător vreodată, știi despre ce vorbesc acum.
Da, e frumos să-ți planifici timpul, viața, evenimentele. E frumos să-ți faci planuri de viitor, să știi ce vrei de la viață, dar… Dar las-o să te surprindă din când în când. Lasă o ușă deschisă pentru imprezivibil, pentru emoțiile, oamenii, lucrurile care vin atunci când nu te aștepți și nu le aștepți. Lasă-te surprins și dus de val. Renunță la control din când în când, permite-ți să simți, să savurezi, să zâmbești și să te bucuri, de clipă, fericire, iubire și tot frumosul care te înconjoară!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s