A se citi printre rânduri..

©️ Nu există oameni răi…

Sunt convinsă că cel puțin o dată în viață te-ai gândit la faptul că oamenii sunt răi, trădători, provoacă suferință. Că unii nu merită să fie iubiți, să li se întâmple lucruri frumoase în viață, să aibă parte de bucurii, să fie fericiți. Cel mai adesea gândim astfel când suntem răniți, trădați, umiliți, fiind mistuiți de supărare și ură.
Dar știi ceva?
Nu există oameni răi, există doar oameni nefericiți, neînțeleși, neiubiți, oameni respinși, marginalizați, condamnați la singurătate și pustiu. Fiindcă oamenii fericiți nu bârfesc, nu jignesc, nu urăsc, nu sunt răi. Dimpotrivă. Ei, în starea lor de beatitudine, își doresc ca toți ceilalți să fie fericiți, să iubească, să fie iubiți.
Ține minte, când te rănește un om, o face cel mai probabil fiindcă este nefericit. Dincolo de răutatea lui, ascunzându-se durere, suferință, răutatea fiind o formă de apărare, o platoșă care nu permite celorlalți să ajungă la el. Și se poate ajunge, cu răbdare, blândețe, iubire. Iubirea vindecă rănile sufletului, îi redau încrederea, speranța și îi cresc aripi. Iubirea transformă și îl provoacă pe fiecare om să fie cea mai bună versiune a sa.

3 gânduri despre „©️ Nu există oameni răi…

  1. Tare mi-e drag cum percepi oamenii. Da, într-adevar, toti oamenii merita sa fie iubiti si fericiti, aceasta este si dorinta infinita a Creatorului Universului si al ommului.
    „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.”
    Fii binecuvântat si iubit de Tatal ceresc si de toti cei ce în adevar iubesc, drag Suflet sclipitor în noapte !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu