A se citi printre rânduri..

©️ Primăvara începe cu mine…

Mereu am așteptat primăvara cu sufletul la gură. Iubesc deopotrivă toate anotimpurile, iarna cu neaua de catifea și ziua mea de naștere, vara cu relaxarea și libertatea sa, toamna cu amalgamul de culori și melancolie, primăvara.. Iubesc primăvara pentru verdele crud, mirosul florilor, primul cânt al păsărilor și speranță. Sunt omul care este dependent de lumina soarelui și speranță. Probabil par absurdă privită fiind dintr-o parte, dar eu chiar cred că primăvara este momentul propice schimbărilor (bine, fiecare zi este potrivită, dar primăvara are acel ceva special!).
Când eram mică, credeam că primăvara începe cu topirea zăpezii. Acum știu că primăvara începe cu mine, cu gândurile, emoțiile mele, zâmbetele regăsite, speranța încolțită în suflet, iubirea pentru viață, frumos, oameni, mine.
Primăvara mea sunt eu! Motivul schimbărilor în bine sunt eu. De asemenea pot fi și primăvara celorlalți, pot fi raza lor de soare, de speranță și iubire! Știu că pot fi! Și tu poți fi! Important e să vrei!
Să fii și să-ți fii PRIMĂVARĂ!

2 gânduri despre „©️ Primăvara începe cu mine…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s