A se citi printre rânduri..

©️ Întotdeauna vom găsi timp pentru ceea ce contează cu adevărat..

Mai mereu ne plângem că nu ne ajunge timp. Lipsa de timp este justificarea cea mai frecventă pe care o utilizăm atunci când explicăm cuiva de ce nu am sunat, de ce nu am venit, de ce nu am scris un mesaj, de ce am întârziat, de ce nu am îndeplinit o promisiune. E adevărat, avem o viață agitată, zilele vin una după alta cu o viteză amețitoare. Avem din ce în ce mai multe activități, responsabilități, ca să nu mai vorbesc despre gadgeturile care deși au fost concepute să ne ajute să economisim timp, ni-l fură din ce în ce mai mult. Suntem ocupați, grăbiți și în criză de timp. Totuși, eu cred că mereu vom găsi timp pentru ceea ce contează cu adevărat. De aceea, când cineva spune că nu a avut timp să îndeplinească o promisiune, să scrie un mesaj, nu ești important pentru omul respectiv. Este vorba despre alegeri și priorități. Când ții cu adevărat la un om, nu-l neglijezi. Nu-l faci să se simtă nedorit, neînsemnat, o opțiune sau o povară. Eu cred că până și în cele mai agitate zile poți găsi câteva secunde pentru a suna un om să-l întrebi cum se simte.
Aceeași situație este și în cazul oamenilor care spun că nu au timp pentru ceea ce le place să facă. Cum să nu găsești niște minute pe zi să citești niște rânduri, să te plimbi, să asculți muzică și alte activități care îți fac sufletul să înflorească? Cum? Uneori ar trebui să ne oprim din alergătură și agitație pentru a ne revizui prioritățile, atât în privința activităților, cât și a oamenilor. De cele mai multe ori ajungem să-i neglijăm pe cei care ne iubesc de dragul celor pentru care suntem opțiuni, alergăm așteptând să facă un gest niște oameni care nici măcar nu ne observă prezența. Să-i punem pe primul loc pe cei care merită, pe cei care ne prețuiesc și iubesc exact așa cum suntem, fără dorințe egoiste de a ne schimba. Ar trebui să învățăm să prețuim timpul, emoțiile, sentimentele și oamenii frumoși cât îi avem!

4 gânduri despre „©️ Întotdeauna vom găsi timp pentru ceea ce contează cu adevărat..

  1. Mulțumesc frumos dragă Licurici! Ne cunoaștem de puțină vreme dar cu toate astea uite unde îmi citesc caracterizarea… 🙂
    Dar la urmă de tot, măcar oamenii frumoși, sentimentele și emoțiile le prețuiesc cu supramăsură.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s