A se citi printre rânduri..

©️ Să ai alături omul cu care îți va fi comod să vorbești despre lucrurile incomode..

Trebuie să fii sincer cu omul tău. De altfel, sinceritatea și respectul sunt ingredientele necesare pentru orice relație, indiferent de tip.
Astăzi am ales să scriu despre sinceritate.
E neapărat să fii sincer cu omul alături de care vrei să fii peste zile, luni, ani. Trebuie să-i spui ce simți, chiar și atunci când îți faci griji că aceasta ar putea provoca ceartă. Dacă sunteți totul unul pentru celălalt, ai curaj să spui ce simți, ce crezi referitor la anumite chestii și situații care vă privesc deopotrivă. Nu poți avea o relație prefacându-te că e totul în regulă, doar că să eviți discuțiile în contradictoriu.
Când întâlnești omul tău, trebuie să-ți fie comod să discuți cu el despre lucrurile incomode.
Relațiile nu pot fi mereu roz, cu momente romantice. Vor exista greutăți, vor fi certuri, vor exista cazuri în care va trebui să discutați despre lucruri neplăcute sau complicate. Dar omul tău nu va fugi în astfel de situații, nu se va speria de probleme, ci îți va fi alături, va fi partenerul tău, nu dușmanul tău. Nu va folosi problemele drept motiv pentru a pleca sau renunța. Te va ține de mână și va fi stânca ta. Va ști să te asculte și să te audă. Va înțelege că ai nevoie să-ți exteriorizezi emoțiile, gândurile. Dacă sunteți potriviți unul pentru celălalt, veți putea discuta calm, sincer despre toate, pentru că, conștientizați că orice secret pe care îl veți avea unul față de celălalt va crea un zid între voi, iar fiecare doză de sinceritate, o punte.
Fiți sinceri, fericiți și iubiți reciproc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s