Fără categorie

Fii tu însuți!

Toate relaţiile indiferent de tip se sfârșesc la un moment dat. Știu, nu este cel mai bun început pentru un articol care se vrea motivațional. Purtaţi de valurile vieţii, oamenii se rătăcesc, se pierd unii de ceilalți. Până și cele mai frumoase, calde relaţii de iubire, prietenie în marea majoritate a cazurilor se sting.
Ăsta a fost dușul rece, urmează cel cald.
Totuși, există o relație care durează de la început până la sfârșit, de la prima bătaie de inimă la ultima. Aceasta este relaţia fiecărui om cu sine. Tu cu tine. Tu ești omul în care ar trebui să investești timp, răbdare, înțelegere, iubire, cunoaștere. Aici este locul în care poţi lucra constant. În interiorul tău. Fii tu însuți, așa cum simţi că ai nevoie să fii pentru a evolua. Încetează să-ţi asumi roluri străine. Al tău este extraordinar! Fii tu! Cunoaște-ţi potențialul și exploatează-l! Cunoaște-ți năzuințele, visurile și luptă pentru ele. Știu, va fi mult de muncă, de asimilat, de depășit obstacole, dar crede-mă satisfacția va fi pe măsura efortului depus. Învaţă să spui Da și Nu după caz. Fii așa cum simţi tu să fii, chiar dacă ceilalți te vor dezaproba. Fă ceea ce contribuie la dezvoltarea, binele, fericirea și împlinirea ta. Când ceilalți sunt preocupaţi de viețile altor oameni, tu fii preocupat de viaţa ta. Fii tu însuți într-o societate în care cam fiecare încearcă să-l imite pe celălalt.
Fii prezent în viaţa ta, în tine. Fii conștient de deciziile și transformările tale. Prețuiește-te, iubește-te, iartă-te și fii un om fericit! Să fii. Să-ţi fii.

Un gând despre „Fii tu însuți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s