Gânduri după miezul nopții..

Șanse

Bună dimineața!
Un nou răsărit, o nouă zi, noi șanse. Probabil te gândești că m-am apucat să scriu de dimineață banalități. Ai tot auzit faza cu șansele de ţi s-a acrit. Care șanse când tu te-ai trezit și deja ești obosit? Care șanse când ai facturi de plătit, când la serviciu este un stres continuu, când te doare ba una, ba alta. Care șanse? De unde? Dacă viaţa-i grea! Așa ai avea chef să-mi trântești în faţă fiindcă îţi provoc nervii de la primele ore ale dimineții.
De acord, viața este grea(drept că nu știu în comparație cu ce!) și totuși, înainte de a-mi enumera toate grijile, problemele, greutățile care îţi apasă umerii fragili, gândește-te că cineva nu a apucat acest răsărit. Nu a avut șansa acestei zile. Poate s-a rugat, poate a sperat, dar nu. Inima i-a bătut pentru ultima dată în toiul nopţii. Nu-i așa că nu ţi se mai pare atât de grea viaţa ta? Și greutățile alea parcă nu mai sunt atât de grele.
Știu, viaţa nu este perfectă, nu este cânt de fericire, dar este frumoasă așa cum este ea, cu toate încercările, obstacolele, zâmbetele, lacrimile ei. Faptul că vezi lumina zilei este un dar, faptul că mergi, respiri, vorbești, simţi tot sunt daruri, deși tu le vezi ca fiind ceva ce-ţi aparține pe drept.
Fii recunoscător pentru tot ceea ce ai și învăță să te bucuri de fiecare zi a vieţii tale.
Fii fericit, om drag!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s